Shqip  
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
   Login Anëtar | Nuk jeni anëtar? Join now, FALAS!
Afrikaans (Afrikanisht)
Azərbaycan (Azerbaixhan)
Bahasa Indonesia (Indonezisht)
Bahasa Melayu (Malajzisht)
Basa Jawa (Javanishte)
Basa Sunda (Sundanezisht)
Bisaya (Cebuano)
Bosanski jezik (Boshnjake)
Català (Katalonisht)
Česky (Çekisht)
Chinyanja (Chichewa)
chiShona (Shona)
Corsu (Corsican)
Cymraeg (Uellsisht)
Cрпски језик (Serbisht)
Dansk (Danisht)
Deutsch (Gjermanisht)
Eesti keel (Estonisht)
English (Anglisht)
Español (Spanjisht)
Esperanto (Esperanto)
Euskara (Bask)
Français (Frëngjisht)
Frysk (Frisian)
Gaeilge (Irlandisht)
Gagana Sāmoa (Samoan)
Gàidhlig (Gaelic scottish)
Galego (Galicianisht)
Hausa (Hausa)
Hmoob (Hmongisht)
Hrvatski (Kroatisht)
Igbo (Igbo)
isiXhosa (Xhose)
isiZulu (Zulu)
Íslenska (Islandisht)
Italiano (Italisht)
Kiswahili (Suahilisht)
Kreyòl ayisyen (Haitian)
Kurdî (Kurd)
Latviešu valoda (Letonisht)
Lëtzebuergesch (Shqip)
Lietuvių kalba (Lituanisht)
Magyar (Hungarisht)
Malagasy (Madagaskar)
Malti (Maltisht)
Māori (Maori)
Nederlands (Hollandisht)
Norsk (Norvegjisht)
ʻŌlelo Hawaiʻi (Hawaiian)
O'zbek (Uzbek)
Polski (Polonisht)
Português (Portugalisht)
Română (Rumanisht)
Sesotho (Sotho jugore)
Shqip
Slovenčina (Sllovakisht)
Slovenščina (Sllovenisht)
Soomaaliga (Somali)
Suomen kieli (Finlandisht)
Svenska (Suedisht)
Tagalog (Tagalogisht)
Tiếng Việt (Vietnamisht)
Türkçe (Turqisht)
Yorùbá (Joruba)
Ελληνικά (Greqisht)
Беларуская (Bjellorusisht)
Български (Bullgarisht)
Кыргызча (Kyrgyz)
Қазақ тілі (Kazah)
Македонски (Maqedonisht)
Монгол (Mongol)
Русский (Rusisht)
тоҷикӣ (Taxhik)
Українська (Ukrainisht)
Հայերեն (Armen)
ქართული (Gjeorgjian)
ייִדיש (Jiden)
עברית (Hebraisht)
اردو (Urduisht)
العربية (Arabisht)
پښتو (Pashto)
سنڌي (Sindhi)
فارسی (Persisht)
नेपाली (Nepalisht)
मराठी (Marathi)
हिन्दी (Hindu)
বাংলা (Bengalisht)
ਪੰਜਾਬੀ (Punjabi)
ગુજરાતી (Guxharati)
தமிழ் (Tamil)
తెలుగు (Telugu)
ಕನ್ನಡ (Kannada)
മലയാളം (Malayalam)
සිංහල (Sinhala)
ไทย (Thai)
ဗမာစာ (Birmanez)
ພາສາລາວ (Lao)
ភាសាខ្មែរ (Khmer)
አማርኛ (Shqip)
한국어 (Koreançe)
中国-简体 (Kineze e thjeshtuar)
中國-傳統 (Tradicionale kineze)
日本語 (Japonisht)

Jetoni për dashuri. Dashurinë për jetën.® 
«Dashuria është një pjesë e shpirtit në vetvete,
dhe ai eshte i natyre njëjtë si
frymëmarrje qiellore e atmosferës së parajsë.
»
- Victor Hugo       
Faqe HyrësePostë  PostëNë linjë (2)KërkoBrowseUnë Pashë Ju!BlogsVlerësoni Mua!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                             kushtet e përdorimitMarrëveshja ndërmjet përdoruesit e internetit (User) dhe TruLuv.com (TRULUV.COM)
Përdorimin e kësaj faqeje është qeverisur nga politika, afatet dhe kushtet e përcaktuara më poshtë. Your use of this site tregon pranimin tuaj të këtyre termave dhe kushteve. TRULUV.COM rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë vend dhe këto terma dhe kushte në çdo kohë.

1. Mundesi
Ju duhet të jetë të paktën gjashtëmbëdhjetë (16) vjet për të regjistruar si një anëtar i TRULUV.COM. Anëtarësimi në ose përdorimin e TRULUV.COM është i pavlefshëm kur ndaluar. Duke përdorur TRULUV.COM, që ju përfaqësoni dhe urdhër që ju keni të drejtën, autoritetin dhe kapacitetin për të hyrë në këtë marrëveshje dhe të përmbahen nga të gjithë termave dhe kushteve të parashtruara në këtë Marrëveshje.

2. Term
Kjo Marrëveshje do të mbetet në fuqi dhe efekt të plotë ndërkohë që ju përdorni TRULUV.COM dhe / ose janë një Anëtar. Ju mund të përfundojë anëtarësinë tuaj në çdo kohë, për çfarëdo arsye, duke ndjekur udhëzimet në faqen e llogarisë Cancel. TRULUV.COM rezervon të drejtën për të ndërprerë anëtarësimin tuaj në bazë të linjës sonë. TRULUV.COM nuk është e nevojshme për të siguruar që ju njoftim paraprak për ndërprerjen anëtarësimin tuaj. TRULUV.COM nuk është e nevojshme, dhe mund të ndalohet, nga zbulimi një arsye për ndërprerjen e anëtarësisë suaj. Edhe pas anëtarësimit tuaj apo abonim është ndërprerë, kjo Marrëveshje do të mbetet në fuqi. Të gjithë termat që për nga natyra e tyre mund të mbijetojnë përfundimin e kësaj Marrëveshjeje do të gjykohet për të mbijetuar ndërprerjen e tillë.

3. Llogari të Sigurimit
Ju jeni përgjegjës për ruajtjen e konfidencialitetit të përdoruesit dhe fjalëkalimin që keni caktuar për të hyrë në zonat anëtar i TRULUV.COM, dhe ju jeni plotësisht përgjegjës për të gjitha aktivitetet që ndodhin nën emrin e përdoruesit dhe fjalë-kalimin. Ju pranoni të siguruar që ju dalje nga llogaria juaj në fund të çdo sesioni duke klikuar butonin Sign Out. TRULUV.COM nuk do të jetë përgjegjës për ndonjë humbje ose dëmtim që dalin nga dështimi juaj në përputhje me këtë dispozitë. Ju duhet të përdorni kujdes të veçantë kur të hyrë në llogarinë tuaj nga një kompjuter publik ose të përbashkët në mënyrë që të tjerët nuk janë në gjendje të shikoni ose regjistroni fjalëkalimin tuaj ose informatat tjera personale.

4. Jo-Përdorimi komercial by Members
Qasja në dhe përdorimin e TRULUV.COM është për përdorim personal të anëtarëve të veçanta vetëm dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ndonjë përpjekjeve tregtare. Organizatat, kompanitë dhe bizneset nuk mund të bëhet Anëtare dhe nuk mund të përdorin internetit për ndonjë qëllim. Paligjshme dhe / ose përdor paautorizuar i TRULUV.COM, duke përfshirë por jo kufizuar në mbledhjen e përdoruesve dhe / apo adresa email e anëtarëve me mjete elektronike apo të tjera për qëllim të dërguar një email dhënë dhe inkuadrim paautorizuar ose lidhjet për te Website mund të hetohen, dhe veprimet e duhura ligjore të ndërmarra, duke përfshirë pa kufizim, civile, penale, dhe injunctive dëmshpërblim. Përdorimi i internetit është me lejen e TRULUV.COM, të cilat mund të revokohet në çdo kohë, për çfarëdo arsye, në TRULUV.COM 's zgjedhjen e vetme.

5. Ndërveprime juaj me deputetët e tjerë
Ju jeni vetëm përgjegjës për ndërveprime me deputetët e tjerë. Ju kuptoj se nuk TRULUV.COM në ndonjë ekran mënyrë anëtarëve të tij, as nuk të hetojë TRULUV.COM në prejardhje e anëtarëve të tij apo përpjekje për të verifikuar deklaratat e anëtarëve të tij. TRULUV.COM nuk merr përsipër përfaqësime apo garanci për kryerjen e Anëtarëve apo pajtueshmërinë e tyre me çdo Anëtarët e tanishme apo të ardhshme. Në asnjë rast TRULUV.COM do të jetë përgjegjës për asnjë dëmtim çka, qoftë direkte, indirekte, të përgjithshme, të veçanta, kompensues, i rëndësishëm, dhe / ose rastësishëm, që dalin nga apo në lidhje me sjelljen e ju ose dikush tjetër në lidhje me përdorimin e TRULUV.COM, duke përfshirë pa kufizim, lëndim trupor, vuajtje emocionale, dhe / ose dëmet e tjera që rezultojnë nga të komunikimit apo takime me deputetët e tjerë të këtë faqe interneti apo persona ju i përmbushni me këtë faqe interneti. Ju pranoni të marrë masat e arsyeshme në të gjitha marrëdhëniet me deputetët e tjerë të TRULUV.COM, veçanërisht në qoftë se ju vendosni të takohen offline ose personalisht. Ju kuptoj se TRULUV.COM nuk merr përsipër garanci, qoftë të shprehur apo të nënkuptuar, lidhur me pajtueshmërinë juaj i fundit me personat që ju i përmbushni përmes TRULUV.COM. Ju nuk duhet të sigurojnë të dhënat tuaja financiare (për shembull, numrin tuaj të sigurimit shoqëror, karta krediti ose llogari bankare informacionit) për deputetët e tjerë.

6. Përmbajtja Posted
 1. Ju jeni vetëm përgjegjës për Content që ju post ose përmes ndonjë të Shërbimeve TRULUV.COM, dhe çdo material apo informacion që keni përcjellë për deputetët e tjerë. Ju nuk do të shpallë në Shërbimin, ose transmetojë deputetët e tjerë, çdo shpifëse, të pasakta, abuzive, të pahijëshme, përdhos, ofenduese, të orientuara seksualisht, kërcënuese, me ngacmime, racore ofendues, ose materiale të paligjshme, apo ndonjë material që shkel apo cënon një palë tjetër e drejtat (duke përfshirë, por pa u kufizuar në, të drejtat e pronës intelektuale, dhe të drejtat e privatësisë dhe publicitet). Ju nuk do të ofrojë informacion të pasaktë, çorientues apo të rreme të kompanisë ose ndonjë anëtar tjetër. TRULUV.COM nuk miraton dhe nuk ka kontroll mbi Content. Përmbajtja nuk është shqyrtuar domosdoshmërisht nga TRULUV.COM para se të postimi dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet apo politikat e TRULUV.COM. TRULUV.COM bën asnjë garanci, të shprehur apo të nënkuptuar, si për përmbajtjen, ose për saktësinë dhe besueshmërinë e përmbajtjes apo ndonjë material apo informacion që keni përcjellë me anëtarët e tjerë.

 2. TRULUV.COM mund të fshini çdo material që në gjykimin vetëm të TRULUV.COM shkel këtë Marrëveshje ose që mund të jetë ofendues, e paligjshme ose të shkelë të drejtat, dëm, ose të kërcënojë sigurinë e ndonjë personi. TRULUV.COM merr asnjë përgjegjësi për monitorimin Shërbimet e internetit për Content papërshtatshme apo sjellje.

 3. Nga postimi Përmbajtja në çdo fushë publike të TRULUV.COM, ju automatikisht dhënë, dhe që ju përfaqësoni dhe urdhër që ju keni të drejtë për të dhënë, për të TRULUV.COM, filialet e tij, të licencuarit dhe pasardhësit, të pakthyeshme, të përhershëm, jo-ekskluzive, paguhet plotësisht, leje për të përdorur të gjithë botën, kopje, kryej, shfaqje, riprodhimin, përshtatur, të modifikoj dhe shpërndarë informacion dhe përmbajtje të tillë dhe për të përgatitur veprat derivat i, apo inkorporojë në vepra të tjera, të dhëna të tilla dhe përmbajtje, dhe për të dhënë dhe të autorizojë sublicenses e mëparshëm. Ju tej përfaqësojnë dhe urdhër që publik pune dhe përdorimin e përmbajtjes tuaj nga TRULUV.COM nuk do të cenojnë apo shkelin të drejtat e ndonjë pale të tretë.

 4. Më poshtë është një listë e pjesshme e lloj Content që është e paligjshme ose të ndalohet në Website. TRULUV.COM rezervon të drejtën të hetojë dhe të ndërmarrin veprimet e nevojshme ligjore në diskrecionin e saj e vetme ndaj kujtdo që shkel këtë dispozitë, duke përfshirë pa kufizim, duke hequr komunikimi fyerje nga internetit dhe ndërprerjen e anëtarësimit të shkelësve të tilla. Ajo përfshin, por nuk kufizohet në, përmbajtje që :

  • është dukshëm fyese për komunitetin online, si Content që nxit racizmin, fanatizëm, urrejtje apo keqe fizike të çfarëdo lloji ndaj ndonjë grupi apo individ;
  • harasses ose avokatë të ngacmimit të një personi tjetër;
  • përfshin transmetimin e "junk mail", "letra zinxhir", ose mailing dhënë masë ose "spamming";
  • promovon informacion që ju e di se është e rreme, mashtruese ose nxit aktivitetet e paligjshme ose sjellje që është abuzive, kërcënuese, të pahijëshme, shpifëse apo shpifës;
  • promovon një kopje të paligjshme ose të paautorizuara të punës së një personi tjetër të copyright, të tilla si që ofrojnë programe pirate kompjuterike ose lidhje me ato, duke siguruar informacion të shmangej prodhojë-copy-mbrojtje të instaluara pajisjet, ose duke siguruar imazhe pirate, audio ose video, ose lidhje me imazhe pirate, fotografi audio ose video;
  • përmban kufizuar apo fjalëkalimin faqe vetëm një mundësi, apo faqet e fshehur ose imazhe (ata që nuk lidhen me ose nga një tjetër faqe arritshëm);
  • ofron material që shfrytëzon njerëzit nën moshën 18 vjeç në një mënyrë seksuale apo të dhunshme, ose solicits informacion personal nga çdokush që ishte nën moshën 18 vjeç;
  • jep informacion mësimor për veprimtari të paligjshme si bën ose blerja e armëve të paligjshme, duke shkelur privatësinë e dikujt, ose ofrimin apo krijimin e viruseve kompjuterike;
  • solicits fjalëkalime apo të dhënat personale identifikuese për qëllime komerciale ose të paligjshme nga përdoruesit e tjerë dhe
  • angazhohet në aktivitete komerciale dhe / ose shitjes pa pëlqimin tonë paraprak me shkrim të tilla si konkurse, lotari, shkëmbim, reklamat, dhe skemat piramidale.

 5. Your use of TRULUV.COM, duke përfshirë por jo kufizuar Content ju post më TRULUV.COM, duhet të jenë në përputhje me çfarëdo dhe të gjitha ligjet e aplikueshme dhe rregulloret.

 6. Ju nuk mund të angazhohen në reklama për të, apo kërkesë e, anëtarë të tjerë. Kjo përfshin por nuk kufizohet për joshje ose reklamat për të blerë ose shitur produktet apo shërbimet nëpërmjet internetit. Ju nuk mund të transmetojë asnjë letra zinxhir, ose junk mail për deputetët e tjerë. Edhe pse TRULUV.COM nuk mund të monitorojë sjelljen e anëtarëve të saj jashtë internetit, ajo është gjithashtu një shkelje e këtyre rregullave të përdorin informacionin e përftuar nga çdo e internetit në mënyrë që të ngacmojnë, abuzimin, ose të dëmtojë një person tjetër, apo në mënyrë të kontaktoni, reklamuar të, kërkoj, ose shesin për çdo Anëtar, pa pëlqimin paraprak të tyre të qartë. Me qëllim të mbrojtjes Anëtarët tanë nga reklama të tilla apo kërkesë, ne rezervontë drejtën të kufizojë numrin e-mail që një anëtare mund të dërgojë për anëtarët e tjerë në çdo periudhë 24-orëshe në një numër që Ne e gjykojmë të përshtatshme në bazë të linjës sonë.

7. Veprimtaritë e ndaluara
TRULUV.COM rezervon të drejtën të hetojë dhe të përfundojë anëtarësimin tuaj në qoftë se ju keni keqpërdorur Shërbimi, ose u soll në një mënyrë që mund të konsiderohen si të papërshtatshme ose sjelljen e të cilit është i paligjshëm ose ilegal. Më poshtë është një listë e pjesshme e llojin e veprimeve që ju nuk mund të angazhohen në lidhje me Shërbimin:

 • Ju nuk do të bëhem ndonjë personi apo entiteti.
 • Ju nuk do të "fron" ose ndryshe ngacmojnë çdo person.
 • Ju nuk do të shprehë ose të thotë se çdo deklarata të bëni të miratuar nga TRULUV.COM pa pëlqimin tonë paraprak me shkrim të veçantë.
 • Ju nuk do të përdorni ndonjë robot, merimangë, kërko site / aplikim rikthim, ose pajisje të tjera manuale apo automatike ose procesi të rifitoj, indeksi, "minierë të dhëna", ose në ndonjë mënyrë riprodhimi apo anashkaluar strukturën e lundrimit ose prezantimin e internetit ose përmbajtja e saj.
 • Ju nuk do të postës, shpërndajë ose riprodhuar në çdo mënyrë çdo materiali copyright, markat tregtare, ose informacione të tjera pronësie pa marrë pëlqimin paraprak të pronarit e të drejtave të tilla të pronarit.
 • Ju nuk do të heq çdo autorit, markë tregtare ose të drejtat e pronarit njoftimeve të përfshira në Website.
 • Ju nuk do të ndërhyjë me ose pengojnë Shërbimet ose vend ose serverëve ose rrjetet e lidhur me Shërbimet ose faqe interneti.
 • Ju nuk do të postës, e-mail ose ndryshe të transmetojë çdo material që përmban viruse ose ndonjë kodi software kompjuter tjetër, fotografi apo programe projektuar të ndërprisnin, shkatërruar ose kufizojnë funksionalitetin e ndonjë softuer apo harduer kompjuterik ose pajisje e telekomunikacionit.
 • Ju nuk do të trillojnë headers ose ndryshe identifikues të manipuluar në mënyrë që të fsheh origjinën e çfarëdo të dhëne të transmetohen nëpërmjet Shërbimit.
 • Ju nuk do të "kuadrin" ose "pasqyrë" çdo pjesë e Shërbimit ose internetit. Ju gjithashtu nuk duhet të përdorin tags meta apo kodin ose pajisje të tjera që përmbajnë asnjë referencë për TRULUV.COM ose Shërbimi apo vend në mënyrë të drejtpërdrejtë çdo person të ndonjë web site të tjera për ndonjë qëllim.
 • Ju nuk do të ndryshojnë, përshtatur, sublicense, translate, shesin, reverse inxhinier, zbërthej diçka e paqartë, ose ndryshe decompile çmontimit ndonjë pjesë të Shërbimit ose internetit apo të ndonjë programi të përdorura ose të shërbimeve ose për shkak të tjerët ta bëjnë këtë.

8. Politika e autorit
Ju nuk mund të postoni, shpërndajë, ose riprodhuar në çdo mënyrë çdo materiali copyright, markat tregtare, ose informacione të tjera pronësie pa marrë pëlqimin paraprak me shkrim të pronarit e të drejtave të tilla të pronarit.

9. Anëtar Kontestet
Ju jeni vetëm përgjegjës për ndërveprime me deputetët e tjerë TRULUV.COM. TRULUV.COM rezervon të drejtën, por nuk ka asnjë detyrim, për të monitoruar mosmarrëveshjet ndërmjet jush dhe deputetë të tjerë.

10. Politika për Mbrojtjen e të Dhënave Personale
Përdorimi i TRULUV.COM udhëhiqet edhe nga tonë Politika për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

11. Lidhje të Palës së Tretë Sites
TRULUV.COM nuk ka kontroll mbi faqet e palës së tretë dhe nuk është përgjegjës për përmbajtjen e ndonjë vend të lidhura ose ndonjë lidhje të përfshira në një vend të lidhura, apo ndonjë ndryshim apo të rejat me faqe të tilla. TRULUV.COM nuk është përgjegjës për webcasting apo ndonjë formë tjetër të transmetimit të marra nga ndonjë vend i lidhur. TRULUV.COM jep për këto lidhje për ju vetëm si një lehtësi, dhe përfshirja e ndonjë link nuk do të thotë miratim nga TRULUV.COM të faqes, produkt, metoda, informacion ose ndonjë ofertat e tjera të prekshme ose të paprekshme. Të gjitha markat janë vetëm pronë e pronarëve të tyre përkatës.

12. disclaimer detyrim
MATERIALE GJENDEN NË KËTË FAQE JANË DHËNË "SIÇ ËSHTË" PA ASNJË GARANCI, PËRFAQËSIMIN, KUSHT, NDËRMARRJE OSE PËR NDONJË LLOJ TERMI, TË SHPREHUR APO TË NËNKUPTUAR, ME LIGJ OSE NDRYSHE, DUKE PËRFSHIRË PA KUFIZIM, GARANCITË E SHITJES, JO-SHKELJE E TË INTELEKTUAL PRONËS OSE PALESTËR PËR NJË QËLLIM TË VEÇANTË. TRULUV.COM MË TEJ NUK KA MANDAT SAKTËSINË APO PLOTËSINË E INFORMACIONIT, TEKST, GRAFIKË, LIDHJE APO SENDE TË TJERA TË PËRFSHIRA BRENDA MATERIALE. TRULUV.COM MUND TË BËJË NDRYSHIME MATERIALE, POLITIKAT OSE INFORMATA TË TJERA TË PËRSHKRUARA NË MATERIALE, NË ÇDO KOHË PA PARALAJMËRIM. TRULUV.COM NUK DUHET QË, NËN ASNJË RRETHANË, TË JETË PËRGJEGJËS MBI NJË PRETENDIM OSE PADI NË KONTRATËN, DHIMBJE REUMATIKE, DËMSHPËRBLIM APO KONTRIBUT, OSE KËRKESAVE TË TJERA NË LIDHJE ME PRETENDIMET E PALËVE TË TRETA PËR DËMET NDAJ TË PËRDORUESVE, OSE PËR MOSFUNKSIONIM, VONESAT, NDËRPRERJA E SHËRBIMIT, HUMBJE E BIZNESIT, HUMBJE OSE DËMTIM TË DËMEVE SHEMBULLOR, NËSE JANË APO JO TRULUV.COM ËSHTË NJOHUR ME MUNDËSINË E KËRKESAVE TË TILLA OSE DËMTIME.

13. dëmshpërblim
User pajtohet për të mbrojtur, siguroj dhe mbajnë TRULUV.COM padëmshme, filialet e saj dhe drejtuesit e tyre përkatëse, zyrtarët, punonjësit dhe agjentët nga dhe kundër të gjitha kërkesat dhe shpenzimet, duke përfshirë tarifat e avokatëve, që rrjedhin nga përdorimi i TRULUV.COM nga përdoruesi ose agjent USERS së.

14. Pjesshme
Nëse ndonjë dispozitë që përfshihen në këtë marrëveshje është ose bëhet e pavlefshme, e paligjshme ose e pazbatueshme në tërësi ose në pjesë, të invaliditetit të tilla, paligjshmërinë, ose unenforceability nuk do të ndikojë në dispozitat e mbetura dhe pjesë të kësaj marrëveshje, dhe ofrimin e pavlefshme, e paligjshme ose e pazbatueshme do të konsiderohet ndryshuar për herë te në mënyrë që të ketë rezultat më të ngjashme që është e vlefshme dhe e zbatueshme sipas ligjit në fuqi.

15. Marrëveshja gjithë
Këto terma dhe kushte janë marrëveshje të plotë dhe ekskluziv midis TRULUV.COM dhe PËRDORUESIT, dhe ata shfuqizon të gjitha propozimet e para ose bashkëkohës, me gojë ose me shkrim, kuptuarit, përfaqësime, kushtet, garancitë, dhe të gjitha komunikimet e tjera midis TRULUV.COM dhe përdoruesit. Kjo marrëveshje nuk mund të shpjegohet apo plotësohet me ndonjë kursi paraprak ose marrëdhëniet tregtare nga zakon ose përdorimit.

UNË KAM LEXUAR KËTË MARRËVESHJE DHE TË BIEN DAKORD PËR TË GJITHA DISPOZITAT E MËSIPËRME.

« Shko Prapa© 2007-2019 TruLuv.com | Intimitet | Kushtet e përdorimitGjuhë të huaja | Countries | Për | Kontakt | Ndihmë